Mirjam Levstik – kandidatka SSk za tržaški občinski svet

Mirjam Levstik se je rodila v Rimu, v Vatikanu, kjer je preživela svoje otroštvo.  Ima tri otroke in živi na Opčinah pri Trstu. Na Dunaju je obiskovala Fakulteto za simultano tolmačenje iz nemščine in angleščine, po dveh letih pa je univerzitetno izobraževanje nadaljevala v Grazu, kjer je  sledila predvsem predavanjem znanega  prof. Prunča. Diplomirala je na Visoki šoli za prevajalce in tolmače v Trstu. Kot honorarni predavatelj je poučevala  nemški, slovenski in italijanski jezik na univerzah v Gorici, Trstu, Padovi in Celovcu. Prevajala je na mnogih simpozijih in strokovnih srečanjih, med drugim tudi za Alpe-Adria konferenco Rektorjev avstrijskih univerz, za evropske čezmejne projekte Interreg-e, za holding Finmeccanico itd.

“Kandidiram, ker smo pred povsem novim sistemom ustvarjanja ekonomije in sociale. Neznanke so mi mentalni in čustveni izzivi. Znanje in izkušnje ja, vendar vedno s srcem!”

Kandidiram za izvolitev v občinski svet na listi TS 21-26 RUSSO ŽUPAN, ker verjamem v Trst in ker skupaj bomo nadgradili, kar je bilo za mesto že dobro narejenega.
Z novimi vizijami in energijami, manj slow bolj #swing&#rock!
Za bodočnost Trsta in naših otrok!

https://fb.watch/8gzV7O_7Zk/

Deli