Politični vikend SSk z evropski poslancem Herbertom Dorfmannom

Evropski poslanec Južno-tirolske ljudske stranke SVP Hebert Dorfmann se bo v sklopu volilne kampanje za evropske volitve v prihodnjih dneh na povabilo stranke Slovenska skupnost mudil v naši deželi.

Jutri (SOBOTA, 10. maja) popoldne bo najprej v občini Repentabor, kjer se bo najprej sestal z županom Markom Pisanijem, nakar se bo ob 17. uri v gostilni Križman v Repnu udeležil javnega srečanja s krajevnimi kmetovalci in javnimi upravitelji na temo nove evropske kmetijske politike. Herbert Dorfmann, ki ga bo vseskozi spremljal podpredsednik deželnega sveta FJk Igor Gabrovec, bo nato obiskal dolinsko občino, kjer ga bo na Majenci sprejela županja Fulvia Premolin in se bo z njo ob 18.30 zadržal na slovesnem tradicionalnem nagrajevanju vin in ekstra deviškega olja. Herbert Dorfmann, ki ponovno kandidira kot nosilec liste SVP za evropski parlament, bo sobotni večer zaključil v zgoniški občini, kjer bo častni gost zasedanja deželnega sveta SSk. Slednji se bo za to priložnost sestal v slikovitih prostorih kmečko-turistične kmetije Milič v Zagradcu z začetkom ob 20. uri.

V NEDELJO 11. maja bo evroposlanec na Goriškem, kjer se bo med drugim udeležil javnega srečanja s kandidati, upravitelji ter gospodarskimi operaterji na področju promocije kmetijstva in teritorija, ki ga Slovenska skupnost prireja ob 10. uri v prostorih Lokande Devetak na Vrhu

 

Trst, 9. maja 2014

Deli