Zahvala občanski listi Skupaj za Sovodnje

Spošt. Občanska lista

Skupaj za Sovodnje

Walter Devetak

            Vladimir Klemše

            Ljubica Butkovič

V imenu pokrajinskega tajništva in sovodenjske sekcije SSk se Vam želim iskreno zahvaliti za petnajstletno sodelovanje, ki smo ga na različne načine skupno udejanjali v sovodenjskem občinskem svetu in za Vašo podporo ob drugih političnih in volilnih preizkušnjah. Prepričan sem, da vsi naši skupni napori niso bili zaman in prav zaradi tega smo se kot krajevna sekcija odločili, da še naprej vztrajamo in tudi ob tej volilni priliki ponudimo sovodenjskim občanom možno alternativo.

Vaša odločitev, ki je pred petnajstimi leti privedla do ustanovitve novega političnega subjekta na krajevni ravni, je bila za mnoge Sovodenjce upanje v resnično spremembo in v nov veter pri upravljanju naše skupne občine. To upanje je veljalo tudi za krajevno sekcijo Slovenske skupnosti, ki je takoj stopila z vami v sodelovanje. Poizkusili smo na različne načine in z različnimi pristopi. Čeprav glavnega cilja nismo dosegli, smo pa vsekakor bili novost, tako na krajevnem kot na širšem političnem prizorišču naše narodne skupnosti.

Vašo odločitev, da se tokrat ne predstavite spoštujemo. Ne glede na kakšen bo volilni izid v nedeljo, 25. maja 2014, pa smo in bomo še naprej pripravljeni se z vami soočati in upoštvati vaše predloge, nasvete in sugestije. 

Gorica, 16. april 2014                                                Julijan Čavdek

                                                                              Pokrajinski tajnik SSk za Goriško

                                                                                  Županski kandidat SSk v Sovodjah ob Soči

Deli