Vladimir Kukanja – podpora SSk

Na primarnih volitvah leve-sredine, ki bodo potekala v nedeljo, 4. marca, v občini Devin-Nabrežina, stranka Slovenska skupnost podpira kandidata Vladimirja Kukanjo.
 
Ljudje in politične skupine različnih barv in z različnimi obrazi so se v duhu strpnosti in razumevanja povezali, da skupaj z vsemi občani odprejo novo poglavje v zgodovini občine Devin-Nabrežina

Jutri (petek) zvečer se bo zaključila volilna kampanja županskega kandidata na primarnih volitvah leve sredine Vladimirja Kukanje, ki se je v minulih desetih dneh srečal z res številnimi devinsko-nabrežinskimi občani. Danes (četrtek) popoldne je napovedana javna skupščina z. srečanje z domačini v Nabrežini, ob 18.30 v občinskem poslopju rojstne hiše Iga Grudna.

Petkov večer pa bo od 18. do 21. ure tako posvečen obisku še nekaterih vasi in javnih lokalov od Štivana do Križa in soočanju z občani v zvezi s potrebami, predlogi in pričakovanji za naslednje upravno obdobje. Kratka a intenzivna volilna kampanja kandidata Kukanje se je osredotočila na stiku z ljudmi, ki na mnogoterih področjih vsak dan živijo prednosti in težave zapletene in raznolike devinsko-nabrežinske stvarnosti. Od tu odločitev strank, ki podpirajo Kukanje, da so vsa javna srečanja razvijala brez »zunanjih« gostov oz. predstavnikov izvenobčinskih politično-uprvanih okolij.

Različne politične stranke (Italija vrednot – Italijanski socialisti – Slovenska skupnost – Slovenski in italijanski komunisti – Stranka komunistične prenove – Svoboda Ekologija Levica – Zeleni) in skupina strankarsko neopredeljenih občanov so se odločile, da enotno podprejo domačina Vlada Kukanjo, ki se predstavlja kot odprt, strokovno podkovan in v občinsko stvarnost globoko vraščen županski kandidat. Ljudje in politične skupine različnih barv in z različnimi obrazi so se tako v duhu strpnosti in razumevanja povezali, da skupaj z vsemi občani odprejo novo poglavje v zgodovini občine Devin-Nabrežina. Od tu želja, da je tudi politično-upravni program sad neposrednega soočanja z ljudmi.

Primarne volitve bodo v nedeljo 4. marca.
Vir: www.slomedia.it – 1.3.2012
Deli